Nieuwe website online !

doorSPHevents

Nieuwe website online !

De nieuwe website van SPH Int. Music, Artists and Events is online. Wij zijn enorm trots op het resultaat! Met dank aan EM Hosting en Design.

De website is mobiel vriendelijk en past op elk scherm. Daarnaast hebben wij de website met een professioneel nieuwsbrief systeem uitgerust. Wilt u het laatste nieuws van SPH ontvangen ? Inschrijven kan via: aanmelden nieuwsbrief.

 

Over de auteur

SPHevents administrator

1 reactie tot nu toe

Bernadette Theater FlatsGeplaatst op3:42 pm - dec 9, 2018

Hallo, n.a.v. jullie vraag voor een eventueel optreden van Theater Flats, ben ik even naar jullie ‘vernieuwde’ website gesurft. Misschien handig om foto van Eddy Wally bij de artiesten te verwijderen. Staat een beetje slordig.. Groetjes Bernadette

Geef een reactie